Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно пали, топла.
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщениеА при мен е така: помпа-вход в тройник, от там в ляв карбуратор, от изхода на левия отива в тройника за връщане на горивото, помпа-вход в тройник от там в десен карбуратор от изхода на десния в тройник за връщане, като изходите са горните щуцери, и на десния щуцера за връщене е с 2 пъти по малко сечение от другите 3. Колега Колев, ако имаш възможност да дадеш линк на тази схема, че ми се струва че, нещо май има бутано при мене. И не знам защо ми се струва, че тези тройници имат и друга роля.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщениеА при мен е така: помпа-вход в тройник, от там в ляв карбуратор, от изхода на левия отива в тройника за връщане на горивото, помпа-вход в тройник от там в десен карбуратор от изхода на десния в тройник за връщане, като изходите са горните щуцери, и на десния щуцера за връщене е с 2 пъти по малко сечение от другите 3. Колега Колев, ако имаш възможност да дадеш линк на тази схема, че ми се струва че, нещо май има бутано при мене. И не знам защо ми се струва, че тези тройници имат и друга роля.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеПри мен бяха два тройника - помпа -> към ляв и десен карбуратор с по-голямо сечение. От изходите -> тройник и резервоар. Не вярвам да са последователно, защото един карбуратор ако се скапе, цялата отива по дяволите
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесхемата изглежда важи и за делорто и за вебер. ако са вързани успоредно можеби на помпата да не и стига дебит...
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесхемата изглежда важи и за делорто и за вебер. ако са вързани успоредно можеби на помпата да не и стига дебит...Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Значи, колата се продава. Някой ако има интерес да пише на лично. Явно има някакъв проблем в мотора, клапан или... Иначе си върви, и е в добро състояние за годините си. До края на годината всичко е платено. Цена 600лв.
Comment
Comment